Team Worldstream

Van Benthem & Keulen de nieuwe juridische partner van Team Worldstream

Van Benthem & Keulen de nieuwe juridische partner van Team Worldstream
March 9, 2021 / by admin in Announcements

Heerenveen, 9 maart 2021 – Van Benthem & Keulen, het in Utrecht gevestigde kantoor voor advocatuur en notariaat, is de nieuwe juridische partner van Team Worldstream. Het innovatieve en ambitieuze kantoor zal als partner Team Worldstream multidisciplinair juridisch ondersteunen.

Van Benthem & Keulen is een juridisch fullservice kantoor met een hart voor sport. De kernwaarden verbinden, vernieuwen en toegankelijk sluiten perfect aan bij de gedachte achter Team Worldstream. “Sport speelt bij ons op kantoor een grotere rol dan je op het eerste gezicht zou verwachten. In sport zitten elementen waarin wij ons als kantoor herkennen. Het leveren van topprestaties, het continu jezelf verbeteren en het zowel individueel als in teams werken zijn kenmerken die ook bij onze mensen en ons kantoor centraal staan.  Ook houden wij ons bezig met sportrecht en hebben wij een sectorteam sport waarin advocaten zitten die kennis en ervaring hebben met de sector sport. Daarnaast sporten onze medewerkers graag en hebben wij voor verschillende sporten eigen teams opgezet. Wij hopen een eigen schaatsploeg daar snel aan toe te kunnen voegen”, grapt Sander Marges, advocaat, partner en lid van het Dagelijks Bestuur van Van Benthem & Keulen.

Ook Team Worldstream geeft aan trots te zijn op de nieuwe partner. “Dat zo’n sterke organisatie zich bij ons aansluit, geeft vertrouwen. Wij vinden het gaaf om te zien hoe innovatief van Benthem & Keulen omgaat met ontwikkelingen in de markt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een eigen podcast Licht op Legal waar tweewekelijks allerlei juridische vraagstukken op een praktische wijze worden besproken door experts. Dat sluit perfect aan op onze vernieuwende manier van werken”, aldus Koen Verweij.

Beide partijen focussen zich op het neerzetten van een nieuwe standaard binnen hun bedrijfstak. Volgens Marges zal dit elkaar versterken. “Hoewel we allebei bezig zijn met het neerzetten van nieuwe standaarden, staan onze neuzen absoluut dezelfde kant op. Samen gaan we voor verandering”.

Over van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze en innovatieve kantoor in advocatuur en notariaat en behoort tot de top 20 grootste kantoren van Nederland. Met ruim 90 juridische professionals richten zij zich op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen binnen retail, zorg, finance, onderwijs, energie, overheid en sport. Particulieren zijn zij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation. Van Benthem & Keulen is onderdeel van SCG Legal: een internationaal netwerk van meer dan 115 advocatenkantoren in ruim 55 landen. In 2016 en 2018 won Van Benthem & Keulen een Computable Award en in 2019 is Van Benthem & Keulen verkozen tot de beste juridische dienstverlener in Nederland (MT1000 beste dienstverleners van Nederland). www.vbk.nl

Leave a comment