Team Worldstream

HOKA ONE ONE official footwear partner of the Dutch top skating team

HOKA ONE ONE official footwear partner of the Dutch top skating team
February 4, 2021 / by admin in Uncategorized

Amsterdam, 4 februari 2021 – HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, is de officiële footwear-partner schaatsteam van Worldstream, het nieuwe schaatsteam van de Nederlandse schaatskampioenen Koen Verweij en Jutta Leerdam. Als partner zal HOKA het team ondersteunen met footwear passend bij diverse trainingen.

De samenwerking met HOKA draait om het verbeteren van de prestaties van de schaatsers tijdens de trainingen die niet op de ijsbaan plaatsvinden, zoals hardlopen en kracht- en explosietrainingen. HOKA sluit met zijn unieke productinnovaties en hoge kwaliteit producten perfect aan bij de trainingsbehoeften van het team.

Ook komend WK Afstanden zal het team op de HOKA schoenen te zien zijn. De geplaatste schaatsers zijn op 11 januari de zogenoemde ‘schaatsbubbel’ ingegaan. Jutta: “In de bubbel moet natuurlijk ook getraind worden, we kijken er dan ook naar uit op de HOKA schoenen te trainen om onszelf zo voor te bereiden op de wedstrijden, zoals het komende WK”. 

De lichte, dempende FLY-schoenen van HOKA zullen de sporters ondersteunen bij de kracht- en explosie oefeningen. Daarnaast worden de Glide-schoenen gebruikt voor duurlopen en herstelruns. “Als topsporters zijn we constant op zoek naar manieren om onze prestaties te verbeteren. Met Team Worldstream willen we dit bereiken door samen te werken met topmerken. Wij zien een goede match met HOKA, omdat we allebei streven naar vooruitgang en innovatie. We geloven er 100% in dat HOKA bijdraagt aan het doel om het allerbeste uit ons team te halen”, aldus Verweij.

Ook Daljiat Gill, Head of Marketing bij HOKA is trots op de samenwerking. “We zijn trots op deze samenwerking met absolute topsporters. Het is ons doel om iedere atleet te ondersteunen en te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat we er niet alleen zijn voor hardlopers, maar voor alle sporters voor wie hardlopen deel uitmaakt van de trainingsroutine, blijkt wel uit dit partnership. We hopen dat Team Worldstream met onze ondersteuning nieuwe hoogten kan bereiken”.Over HOKA ONE ONE
HOKA ONE ONE produceert hoogwaardige schoenen voor alle soorten sporters. Het merk, geboren in de bergen, werd aanvankelijk gekenmerkt door zijn oversized tussenzolen. Tegenwoordig zijn de schoenen ontworpen met dezelfde superieure demping, inherente stabiliteit en uitzonderlijke prestaties om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van hardlopers, wandelaars, fitnessers en hikers. Met een gedurfde en vaak onverwachte benadering geeft HOKA ONE ONE atleten van alle niveaus het gevoel dat ze kunnen vliegen. Bezoek voor meer informatie hokaoneone.eu en volg @hokaoneone_eu op Instagram. #timetofly

Leave a comment